Cautare

5152 de rezultate pentru "iortoman lucian i direct la pro tv" (3.85 secunde)
Discutiile s-au prelungit insa destul de mult, liderul grupului parlamentar al PRM din Camera, Lucian Bolcas, impreuna cu presedintele de sedinta, Adrian Nastase, contribuind din plin la amanarea inceperii dezbaterilor, in sedinta comuna, asupra echipei propuse de Tariceanu si a programului de guvernare.
El il surclaseaza pe Lucian Croitoru. ... 64% - Lucian Croitoru: 0% Numar total de voturi: 950 Sondajele pe Internet au valoare informativa, insa sociologii nu le iau in calcul din cauza esantionului aleator.
Astfel, la alegerile locale din 10 iunie candideaza Sorin Mircea Oprescu (candidat independent, sustinut de USL), Vasile Silviu Prigoana (Partidul Democrat Liberal), Vasile Horia Mocanu (Partidul Poporului - Dan Diaconescu), Anghel Iordanescu (Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei), George Becali (Partidul Noua Generatie Crestin Democrat), Petre Popeanga (Partidul Romania Mare) si Adrian Irinel Columbeanu (Partidul Popular si al Protectiei Sociale).
Realegerea in functia de conducere a lui Vadim este solicitata si de Organizatia Tineretului Popular Romania Mare (OTPRM), precum si de Organizatia de Femei a partidului, care propun si revenirea la denumirea de PRM.
Presedintii consiliilor judetene, membri ai PSD, se tem ca vor fi scosi pe tusa de Coalitia aflata la Putere prin modificarea actualei Legi a administratiei publice locale. Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Lucian Flaiser, este ingrijorat de viitoarea forma a Legii nr.
Marti, 15 ianuarie, se implinesc 163 de ani de la nasterea marelui poet Mihai Eminescu. La 163 de ani de la nasterea "Poetului nepereche", cum l-au numit unii critici, sau "ultimul romantic", cum l-au definit altii, steaua lui Eminescu inca lumineaza literatura romana.
Deputatul Lucian Bolcas, vicepresedintele Partidului Romania Mare si al Camerei Deputatilor, nu crede ca excluderile si dezertarile din partid vor afecta forta acestei formatiuni.
Noul presedinte al Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu (foto), sustine ca poate aparea oricand posibilitatea unui guvern minoritar, prin retragerea Partidului Conservator de la guvernare.
Lucian Avramescu:
Vicepresedintele PRM, Lucian Bolcas, a declarat ca posibila semnare a Protocolului cu PSD ar avea la baza doua motive esentiale pentru a fi parafat dupa momentul prezentarii Raportului de tara.
Peste 800 de personalitati din mediile academic, cultural, public si privat, studenti si absolventi romani si membri LSRS din peste 50 de tari s-au reunit pe 8 ianuarie 2015, la Palatul Parlamentului, Sala C.A.
Astfel, dupa ce Teodor Atanasiu si-a dat ieri demisia din functia de ministru (ce-i drept, suspendat) al Ministerului Apararii Nationale, la doar cateva minute a fost facut anuntul potrivit caruia noul sef al Armatei este democratul Sorin Frunzaverde.
Procurorii anticoruptie au inceput urmarirea penala impotriva secretarului de stat in Ministerul Economiei si Comertului (MEC) Cosmin Mihai Popescu si a presedintelui Comisiei economice de buget-finante din cadrul Consiliului General al Municipiului Bucuresti (CGMB), Lucian Paraschiv.
In timp ce liberalii par mai decisi ca niciodata sa scape de "aliatul" democrat de la guvernare, celelalte partide politice parlamentare continua sa dea apa la moara speculatiilor legate de viitorul guvern.
Comisiile parlamentare de politica externa au dat aviz negativ ieri candidaturilor lui Sever Voinescu-Cotoi pentru postul de ambasador al Romaniei in SUA si a lui Lucian Leustean, propus ambasador in Slovacia.
In ciuda faptului ca admit ca sunt "ceva probleme" in modul in care actualul director al Directiei Apele Romane Dobrogea Litoral (DADL), Ionel Manafu, a gestionat situatia plajelor constantene, sefii de la centru se bat cu pumnii in piept si sustin, sus si tare, ca premierul Tariceanu nu are un cuvant prea greu de zis in ceea ce priveste schimbarea acestuia din functie.
Formatiunea politica nascuta la Buzau dupa refuzul organizatiei locale a Partidului Liberal Democrat de a fuziona prin absorbtie cu PD, si-a lansat marti platforma-program.
Dan Lucian Georgescu - jurist; ... Lucian Uta - economist; ... Este relevant faptul ca membrii PSD Mangalia isi desfasoara activitatea in diverse medii, acoperind practic toate domeniile de activitate din oras", a declarat, facand referire la lista prezentata mai sus, Claudiu Tusac.
Deputatii PRM nu vor vota pentru inceperea urmaririi penale a fostului premier Adrian Nastase, a anuntat, luni, in sedinta de plen, vicepresedintele executiv al partidului, Lucian Bolcas. ... Ma pronunt impotriva inceperii cercetarii penale a unor fapte care nu sunt de natura penala", a declarat Lucian Bolcas.
Votul dat de Parlament pentru prelungirea mandatului conducerii Curtii de Conturi a fost unul valabil, astfel incat aceasta ramane in functie pana la 30 septembrie, nefiind necesara o sesiune extraordinara pe aceasta tema, au decis, miercuri, Birourile Permanente reunite ale celor doua Camere.
google-analytics.com